Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina:

Afgelopen zaterdag vond op sportpark Dijckerhof het eerste Euregionale hutspottoernooi plaats. In totaal deden er 82 jongens en meisjes uit Brüggen, Bracht en Reuver mee. Het werd een sportieve en gezellige dag waarbij, niet onbelangrijk, het weer ook goed meewerkte. Aan het einde van de dag streden vier ploegen om de toernooiwinst en twaalf spelers om de penaltybokaal.

Inter Milaan versloeg in de finale in de categorie JO-11 Paris Saint Germain met maar liefst 4-1. De beker bij JO12/13 was een verrassende prooi voor VVV-Venlo. Barcelona bood dapper tegenstand maar verloor nipt na een spannende penaltyreeks. Lennart van JGA Brüggen-Bracht ging aan de haal met de penaltybokaal bij de JO12/13. Wout uit Reuver bleek onverslaanbaar op dit onderdeel bij de JO-11.

Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door (financiële) ondersteuning van Interreg. De foto's spreken voor zich.