PUIK AGENDA

AGENDA

- Deze week -

Weeknummer 2


Jouw activiteit in de agenda?

Elke week vind je in Puik een overzicht van activiteiten en evenementen die de komende tijd plaatsvinden. Jouw activiteit ook in de agenda? Stuur een e-mail naar redactie@puiklokaal.nl met daarin een korte omschrijving, de datum, tijden, de locatie, eventueel een link naar een website met meer informatie en een foto. Je kunt ook het formulier op onze website invullen.


Elke woensdag | Spreekuurwerk | Stichting WAO-WIA Belangengroep Reuver-Beesel-Offenbeek e.o.

Helaas hebben we met onmiddellijke ingang ons spreekuur gesloten. Het is in onze ogen voor clienten en spreekuurhouders niet verantwoord met deze Coronadreiging op ons spreekuuradres in Bösdael mensen te ontvangen. We helpen o.a. met aanvragen van WW, WIA en Wajong. Bereiden voor op keuringen, leggen uit wat de rechten en plichten ziijn. Ook als je het er niet mee eens bent. Tot nader bericht zijn we dagelijks van maandag tot zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur telefonisch bereikbaar onder nummer 06-29530550 voor alle vragen over uitkeringen.- Advertentie -


Week 2 | Kerkdiensten

Klik op de button 'Kerkdiensten' hieronder voor een overzicht van alle kerkdiensten van Parochie H. Gertrudis, Beesel en Parochie H. Lambertus, Reuver.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: