PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

VACATURE: WIJKHOOFD (VRIJWILIG) HERSENSTICHTING VOOR

STICHTING GEZAMELIJKE COLLECTE GEMEENTE BEESEL

Jaarlijks vindt er in de gemeente Beesel een gezamenlijke collecte plaats voor meerdere goede doelen. Eén van die goede doelen is de Hersenstichting. We zijn daarom op zoek naar een wijkhoofd die namens de Hersenstichting wil deelnemen in de organisatie.

Vind je het leuk om te organiseren, heb je affiniteit met collecteren én heb je vanaf december tijd en ruimte om mee de voorbereidingen op te starten voor de Gezamenlijke Collecte in Beesel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Je taken zijn o.a.: • Je neemt deel in een taakgroep • Je bent de contactpersoon voor een groep collectanten • Je deelt collectematerialen uit naar collectanten • Je denkt mee over een goede straatverdeling

De Gezamenlijke Collecte in de gemeente Beesel vindt plaats tussen 8- 12 april 2021. Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Caroline Swinkels, Regiovertegenwoordiger Hersenstichting Noord-Brabant & Limburg via cswinkels@hersenstichting.nl of bel naar 06-33342388.


MOOI GEBAAR IN ST. BARBARAKAPEL OFFENBEEK

Sinds vorige week worden de bezoekers van de St. Barbarakapel in Offenbeek verrast met een mooi gebaar. Een anonieme schenk(st)er heeft namelijk kosten nog moeite gespaard om genoemde bezoekers iets aan te bieden met de tekst: "Een gratis cadeau voor iemand die het moeilijk heeft en er blij mee is".

Dat dit weldadig gebaar, in deze toch wel sombere tijd, niet alleen op prijs wordt gesteld door de werkgroep St. Barbarakapel, blijkt ook uit de dankwoorden die staan vermeld in het intentieboek van de kapel. Om misverstanden te voorkomen moet worden opgemerkt dat de kaarsen met de beeltenis van St. Barbara niet als cadeau kunnen dienen.

Op de foto staan Parwin Jaffar (l) en José Roberts (r), bij een deel van de geschonken, deels luxe, kaarsen. Deze dames zorgen voor het dagelijkse onderhoud en het schikken van de bloemen.


Foto- en tekstbron: Hersenstichting / Ger Peulen

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: