PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Begroet worden met een brede lach en een warm welkom!

Vrijwilligerszorg Beesel zoekt vrijwilligers die één keer per week / twee weken twee uurtjes met een inwoner op leeftijd willen koffie drinken, wandelen of een spelletje doen. Hierbij kun je zelf aangeven wat je leuk vindt om te doen. Je beloning? Een brede lach en een warm welkom. Meer informatie? Neem contact op met Vera Jacobs coördinator Vrijwilligerszorg Beesel, bereikbaar onder telefoonnummer. 077-2072168 of per e-mail vera.jacobs@beesel.nl

Maatjes

Zaterdag 3 oktober a.s. organiseren Maatjes in Limburg, Jort Smeets en Eigen-Wijs in Zorg een kennismakingswandeling voor mensen vanaf 16 jaar in Swalmen.

Vrienden maken Maatjes in Limburg is een jonge community die zich richt op mensen die een platform zoeken om vrienden te maken. Sociaal netwerk uitbreiden en versterken heeft hierin de aandacht. Wil je meer weten over Maatjes in Limburg? Zij gaan zich deze dag ook presenteren en vertellen over hun organisatie. Tijdens en voor de wandeling dient iedereen zich te houden aan de richtlijnen van het RIVM. Er kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen: vol = vol. We hopen op een mooie opkomst en passend weer.

Wie rijdt met kindercentrum ’t Rovertje mee?

We rijden weer! Nu de basisscholen weer normaal geopend zijn en kinderen ook weer naar de voor en naschoolse opvang gaan mogen we weer rijden! Onze busjes En ze vallen wel op, onze busjes! Niet alleen vanwege de vrolijke kinderen die er in zitten en de leuke pedagogisch medewerkster, maar vooral ook vanwege de kleurrijke stickers van diverse vooral lokale ondernemers.

Vervoer, goed doel en reclame Door op deze manier fondsen te werven kunnen we kosten besparen op het vervoer van de kinderen. Ouders waarvan de kinderen naar school of van school naar een van onze BSO locaties worden vervoerd hoeven daar niets extra’s voor te betalen. En voor de ondernemers is het naast het sponsoren van dit goede doel ook reclame voor hun bedrijf.

Gratis noodopvang tijdens Corona Eind vorig jaar hebben we onze oudste bus, die al 20 jaar oud was, ingeruild voor een nieuwer exemplaar. En toen kwam Corona… en stonden de bussen stil, gingen de kinderen niet naar school en braken voor veel ondernemers hele spannende tijden aan. Kindercentrum ’t Rovertje heeft in die periode gratis noodopvang geboden aan ouders die in de cruciale beroepen werkzaam waren en niet zonder opvang van de kinderen konden werken. Hier is enorm gebruik van gemaakt en wij vonden het fijn onze bijdrage te mogen leveren.

Interesse? Heeft u na het lezen van dit stukje interesse om “mee te rijden?” Neem dan gerust contact op met Katinka Felten via telefoonnummer 077-4746223 of e-mail kfelten@rovertje.nl

Foto- en tekstbron: Vrijwilligerszorg Beesel / Maatjes in Limburg / 't Rovertje

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: