PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Een nieuw tijdperk. Een nieuwe website.

Heiming Aben lanceerde vorige week hun nieuwe website waarbij de volledige en actuele collectie brillen nu online te bekijken én te reserveren is. En dat niet alleen. Op de website kun je terecht voor de allerlaatste trend. Laat de online Stijlassitent je helpen om een geschikt montuur te vinden en maak je direct online een afspraak voor bijvoorbeeld een controle of voor briladvies.

Het concept is uniek in Limburg, en misschien wel in heel Nederland. Het merendeel van de collectie bestaat uit unieke exemplaren, dat wil zeggen dat we van elke bril slechts één op voorraad hebben. Van elk montuur dat binnenkomt, maken we een foto in onze eigen gemaakte fotostudio in onze zaak. Een minuut later staat het op montuur op de website. Zodra een bril verkocht is, verdwijnt die automatisch van de site. De online collectie is dus actueel en compleet. 27 juni is de dag van de zonnebril. Ook de gehele collectie zonnebrillen zijn te bekijken en te reserveren op de website van Heiming Aben.

In totaal meer dan 1500 brillen. Je raakt niet uitgekeken.

www.heimingaben.nl

image

Tender zonneweides

Met KODE Beesel, kaders opwekking duurzame energie heeft de gemeente Beesel beleid opgesteld voor onder andere zonneweides. Dit betekent dat in de periode tot en met 2021 de gemeente planologische medewerking kan verlenen aan twee zonneweides met een maximale grote van 5 ha elk in het gebied begrensd door de Maas en de A73. Via deze tender nodigen we marktpartijen, energiecoöperatie en burgerinitiatieven uit om met goede plannen te komen voor zonneweide(s) in het beoogde gebied.

Meer informatie?

Ga naar duurzaam.beesel.nl/tender-zonneweides voor nadere informatie en gestelde randvoorwaarden die zijn vastgesteld in KODE Beesel en bijbehorende procedure. Gemeente Beesel nodigt geïnteresseerde partijen uit voor een informatieavond op donderdag 9 juli om 19:30 uur. Graag vooraf aanmelden via geert.claessens@beesel.nl of 06-22802346.

Brandweer in actie op dak van Bosdael-gebouw

Zondag 21 juni waaide een parasol op het dak van een van de Bosdael-gebouwen. Dit leverde een onveilige situatie op. De hulp van de ladderwagen van de brandweer werd ingeroepen.

Foto- en tekstbron: Heiming Aben / Gemeente Beesel / Jac Vullers

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: