PUIK SUPPORT YOUR LOCALS

SUPPORT YOUR LOCALS

Dat de Corona Crisis een enorme impact heeft op (lokale) bedrijven, hoeven we je niet meer uit te leggen. We vinden het mooi dat veel lokale ondernemers al creatieve oplossingen hebben, zoals een bezorgservice of cadeaubonnenservice. Denk in deze dagen dus even goed na waar je je boodschappen doet. Ofwel, #supportyourlocals.

Hieronder zie je welke bedrijven speciale acties of diensten hebben.


Café-zaal De Pearssjtal

Lieve allemaal, nu we even niet samen kunnen zijn, kunnen jullie afhaalgerechten op bepaalde momenten bestellen. Houd hiervoor onze website: www.paerssjtal.nl in de gaten.


Beautysalon Jolique

Een stukje Jolique bij jullie thuis, hoe leuk is dat! We hebben @HOME boxen speciaal voor jullie op maat samengesteld, met een uitgebreid stappenplan zodat je thuis veilig en effectief een behandeling kunt doen. Even een powerboost voor je huid, een moment van ontspanning en onze expertise bij jouw thuis! Wij houden ons vast aan deze spreuk: ‘’Als liefde een virus was, zou de hele wereld een paradijs worden’’ Liefs, Team Jolique


XBAZE

Heb jij onze eigen "grijp nu je kans deal" al gezien? Klik op www.xbaze.nl en GRIJP JE KANS. Met je vrienden altijd al willen skien ⛷⛷of in de nieuwste achtbaan willen zitten in Reuver? Dan "grijp nu je kans" met een mooie korting en ontdek de Virtual Reality😆😆 Koop nu je tegoedbon of de VR Deal bij XBAZE.


Luxor Reuver

Vanaf deze week is ook Luxor gestart met een afhaalservice. Zeven dagen in de week kan er vanaf 12 uur ’s middags tot 7 uur ’s avonds (op vrijdag, zaterdag en zondag tot 8 uur) gekozen worden voor zowel lunch- als dinergerechten van onze speciale afhaalkaart. Zie voor de complete en verdere informatie: www.luxorreuver.nl


Knhip Haarmode

Wij hebben een leuke actie voor u: koop nu een tegoedbon van 30,00 dan betaald u slecht 25,00. En zo ook met een bon van 70,00 waar u nu maar 60,00 voor betaald! Dit geldt alleen voor behandelingen en niet voor producten, de bon kan dus worden ingeleverd zodra de salon weer open is. Heeft u interesse neem contact met ons op via 06-25580535 Deze actie loopt t/m 18 april.


Herberg de Bongerd

Aan elke van de onderstaande cadeaubonnen van Herberg de Bongerd die in de maanden april en mei gekocht worden kennen wij een extra waarde toe Bonnen van € 10,00 wordt € 12,50 Bonnen van € 20,00 wordt € 15,00 Bonnen van € 30,00 wordt € 40,00 Bestel snel uw bon bij ons via mail of telefoon info@herbergdebongerd.nlwww.herbergdebongerd.nl - 077-4762170


Café Restaurant De Grens

Lieve mensen, om je toch nog van dienst te zijn is Café-Restaurant De Grens beperkt geopend om gerechten af te halen of aan huis laten bezorgen, Zie website www.degrensreuver.nl actuele aanbiedingen. T. 077 474 1463 Het team De Grens Blijf gezond.


Forza Kappers

Lieve klanten, om jullie toch nog van dienst te kunnen zijn kunnen wij voor jullie een persoonlijk kleurkitje samenstellen voor thuisgebruik met instructie! Ook voor produkten zijn wij bereikbaar. Voor meer info bezoek onze website of Facebook of mail naar: info@forzakappers.nl


Slagerij Hoezen

Doe tijdig jouw bestellingen doorgeven aan ons, om wachttijden te verkorten op info@slagerijhoezen.nl of bel T. 077 474 1353.Veldman Stokerij

Hoewel alle sociale gelegenheden zijn afgeschaft, zijn er nog voldoende momenten om thuis van een lekker drankje te kunnen genieten. Maak dit extra speciaal door eens een lekkere cocktail in elkaar te steken. Kijk voor recepten op www.veldmanstokerij.com onder het kopje 'Cocktails'. Gelukkig zijn slijterijen, en onze eigen winkel, nog geopend. Blijf gezond, blijf veilig maar vergeet ook niet om af en toe te genieten!


Killaars Mode

We hebben weer een prachtige collectie, ook de zomer mode is compleet dus kom gerust aan en laat u adviseren. Onze openingstijden zijn verruimd, zie onze website www.killaarsmode.nl


Schoonheidssalon Phyto

Lieve allemaal, een relaxmomentje voor straks… Koop een kadobon van Schoonheidssalon Phyto en krijg 10% korting op het aankoopbedrag. De kadobon actie is geldig gedurende de gehele sluitingsperiode van mijn schoonheidssalon in deze Coronatijd. Voor meer informatie bezoek de website www.instituutphyto.nl of mail naar: info@instituutphyto.nl.


Jo’s ijssalon

Jo’s ijssalon is gelukkig weer open. Wel op gepaste wijze. Wil je graag een lekker ijsje voor thuis? Wij zijn open van donderdag tot en met zondag van 14:00 tot 19:00 uur! Meer informatie? Check onze facebook


Dance Fitness Studio No Limit

Blijf ook thuis in beweging! Dance Fitness Studio No Limit biedt iedereen de mogelijkheid om thuis fit en gezond te blijven d.m.v. onze VIRTUALS en LIVESTREAMS We bieden momenteel een speciaal vrijblijvend #quarantraining pakket aan, zie meer info op onze website www.dance-no-limit.nl. Blijf thuis, blijf in beweging, blijf gezond!


Praktijk voor Oefentherapie

Heeft u moeite met inslapen, doorslapen of wordt u te vroeg wakker? Heeft uw last van vermoeidheidsklachten, concentratieproblemen, kort lontje, vergeetachtigheid, piekeren? Dan kunt u baat hebben bij de behandeling door een slaapoefentherapeut. Voor baby’s, kinderen en volwassenen. Therapie in de praktijk is weer toegestaan, volgens de richtlijnen van het RIVM. anoukmensendieck@gmail.com - 06-21690774 - www.oefentherapie.nl - Facebook


Slijterij Salut

Beste klanten, In verband met het Corona virus kun je bestellen via onze website: www.slijterijsalut.nl of middels mail: info@slijterijsalut.nl en wordt tot en met 1 juni in Beesel, Belfeld en Reuver gratis bezorgd (tussen 18.00 uur en 20.00 uur). Zorg goed voor elkaar en wij zorgen voor uw favoriete drankje!


Sophia's Italian

Om onze gewaardeerde gasten toch nog een beetje in de watten te kunnen leggen, hebben wij in deze tijd een bezorgservice in het leven geroepen. Wij staan voor je klaar op zaterdag en zondag van 17.00 – 20.00 uur.


Slagerij Franssen

We zijn normaal geopend, en we hopen dat de klanten een grote bestelling graag een dag van tevoren opgeven. Dat kan telefonisch (077-4741431) of via de mail slagerijfranssen@home.nl Bezorgen behoort tot de mogelijkheden. Verslaan van het virus doen we samen.


OOK MEEDOEN?

Dat de Corona Crisis een enorme impact heeft op (lokale) bedrijven, hoeven we je niet meer uit te leggen. We vinden het mooi dat veel lokale ondernemers al creatieve oplossingen hebben, zoals een bezorgservice of cadeaubonnenservice. Puik wil daar een positieve boost aan geven. Hoe? Door gratis advertentiemogelijkheid te bieden. Zo dragen ook wij een steentje bij aan #supportyourlocals.

Meedoen? Stuur een e-mail naar verkoop@puiklokaal.nl met daarin de volgende gegevens:

  • een foto of logo;
  • een kort bericht (max. 50 woorden);
  • een link naar jouw webpagina waar bezoekers meer info kunnen vinden.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: