PUIK SUPPORT YOUR LOCALS

SUPPORT YOUR LOCALS

Dat de Corona Crisis een enorme impact heeft op (lokale) bedrijven, hoeven we je niet meer uit te leggen. We vinden het mooi dat veel lokale ondernemers al creatieve oplossingen hebben, zoals een bezorgservice of cadeaubonnenservice. Denk in deze dagen dus even goed na waar je je boodschappen doet. Ofwel, #supportyourlocals.

Hieronder zie je welke bedrijven speciale acties of diensten hebben.


Café Restaurant De Grens

Lieve mensen, om U toch nog van dienst te zijn is Café-Restaurant De Grens beperkt geopend om gerechten af te halen of aan huis laten bezorgen, Zie website www.degrensreuver.nl actuele aanbiedingen. T. 077 474 1463 Het team De Grens Blijf gezond.


Forza Kappers

Lieve klanten, om jullie toch nog van dienst te kunnen zijn kunnen wij voor jullie een persoonlijk kleurkitje samenstellen voor thuisgebruik met instructie! Ook voor produkten zijn wij bereikbaar. Voor meer info bezoek onze website of Facebook of mail naar: info@forzakappers.nl


Slagerij Hoezen

Doe tijdig uw bestellingen doorgeven aan ons, om wachttijden te verkorten op info@slagerijhoezen.nl of bel T. 077 474 1353.


Sophia's Italian

Om onze gewaardeerde gasten toch nog een beetje in de watten te kunnen leggen, hebben wij in deze tijd een bezorgservice in het leven geroepen. Wij staan voor u klaar op zaterdag en zondag van 17.00 – 20.00 uur.


Slagerij Franssen

We zijn normaal geopend, en we hopen dat de klanten een grote bestelling graag een dag van tevoren opgeven. Dat kan telefonisch (077-4741431) of via de mail slagerijfranssen@home.nl Bezorgen behoort tot de mogelijkheden. Verslaan van het virus doen we samen.


OOK MEEDOEN?

Dat de Corona Crisis een enorme impact heeft op (lokale) bedrijven, hoeven we je niet meer uit te leggen. We vinden het mooi dat veel lokale ondernemers al creatieve oplossingen hebben, zoals een bezorgservice of cadeaubonnenservice. Puik wil daar een positieve boost aan geven. Hoe? Door gratis advertentiemogelijkheid te bieden. Zo dragen ook wij een steentje bij aan #supportyourlocals.

Meedoen? Stuur een e-mail naar verkoop@puiklokaal.nl met daarin de volgende gegevens:

  • een foto of logo;
  • een kort bericht (max. 50 woorden);
  • een link naar jouw webpagina waar bezoekers meer info kunnen vinden.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: