PUIK NIEUWS

Allein biejein uitzending gaat niet door

Afgelopen zaterdag was vanaf 16.00 uur de eerste live-stream te zien van Allein Biejein. Allein Biejein is een lokaal initiatief waarbij positiviteit in deze bijzondere tijd wordt gecombineerd (online) vertier en gezelligheid.

Pauze ondanks veel kijkears en bestellingen

De reacties waren erg positief en veel mensen keken naar de live-stream. De bestellingen voor de volgende ronde, aanstaande zaterdag, volgden zich snel op. Toch heeft het team Allein Biejein vanwege de ontwikkelingen en maatregelen voor ieders gezondheid besloten om de levering van pakketten inclusief de live-stream voor aanstaande zaterdag uit te stellen tot een nog nader te bepalen moment. Allein Biejein gaat dus even in de pauze-stand.

Items en ideeën

Heb jij positieve nieuwsitems of ideeën voor de volgende uitzending(en) van Allein Biejein? Stuur dan een e-mailtje naar studio@puiklokaal.nl en wie weet zie jij jouw item terug.

Dagwinkel in Beesel vandaag geopend

Een beetje positiviteit in dorpskern Beesel ondanks de roerige tijd. Oftewel ‘Blie in Beesel Drakedörp’. Vanochtend is de nieuwe dagwinkel geopend in Beesel. Een mooie winkel in Beesel; een echte aanwinst voor de dorpskern.

Items en ideeën

De afgelopen weken is er hard gewerkt door Erick, Wilmie Geurts en medewerkers om de winkel gereed te hebben. En ondanks dat het corona-virus heerst, is de winkel vanaf vandaag open. De opening van de dagwinkel is juist in deze situatie meer dan nodig. De dagwinkel is een verswinkel ‘om de hoek’ met verschillende service-mogelijkheden.

Dank voor alle steun

Wilmie en Erick laten weten dat door het coronavirus enkele producten in hun assortiment nog ontbreken maar dat iedereen in de keten zijn uiterste best doet om dit zo veel mogelijk te voorkomen. Zij bedanken ook alle medewerkers van Van Tol Retail/Versunie, waar zij als ondernemers bij zijn aangesloten. Zonder hun steun was het niet gelukt om de winkel vandaag open te stellen. Ook hebben ze veel ondersteuning ervaren vanuit de Beeselse gemeenschap dankzij alle lieve berichten en fysieke hulp die ze hebben ontvangen. Dit heeft Erick, Wilmie en medewerkers vooral veel kracht gegeven om zich maximaal in te zetten om de opening toch te kunnen realiseren.

Foto- en tekstbron: Allein Biejein / Dagwinkel Beesel

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: