PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Receptie Windjse Windjbuujelhajer Hans Boonen

Eerder heeft Vastelaovesvereniging de Windjbuujels al via Puik en hun eigen sociale media bekend gemaakt dat Hans Boonen is benoemd tot Windjse Windjbuujelhajer. Hierbij werd ook melding gemaakt dat Hans nog een receptie wordt aangeboden, waarin hij het bijbehorende beeldje en een bijpassende medaille en oorkonde in ontvangst mag nemen.

Vrijdag 18 september

De verantwoordelijke commissie heeft de initiële datum, t.w. 17 april, begrijpelijkerwijs aangepast. De nieuwe datum voor de receptie wordt vrijdag 18 september, wederom in residentie café Ronckenstein.

Er wordt gestart met een formeel deel waarin de uitreiking plaatsvindt met aansluitend de mogelijkheid om Hans en Lianne te feliciteren.

De uitnodigingen zullen tijdig genoeg verstuurd worden. De receptie is overigens publiekelijk toegankelijk en zal omstreeks 20.45 uur starten. Uitstel betekent nu dus zeker geen afstel.

𝗧𝗲𝗻𝘁𝗳𝗶𝗲𝗲̈𝘀 𝗥𝘂𝗶𝘃𝗲𝗿 𝘃𝗲𝗿𝗽𝗹𝗮𝗮t𝘀𝘁 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝟭𝟮 𝗲𝗻 𝟭𝟯 𝗺𝗮𝗮𝗿𝘁 𝟮𝟬𝟮𝟭!

Na overleg met alle betrokken partijen hebben we besloten Tentfieës Ruiver 2020 – I Love 90s en Tentfieës Ruiver 2020 – Fout maar Goud te verplaatsen naar 2021.

Tickets

We hebben zojuist alle mensen die een ticket hadden gekocht voor (één van) beide feesten een mail gestuurd met aanvullende informatie. In elk geval blijven alle tickets voor 2020 ook geldig in 2021. Het is ook mogelijk om het aankoopbedrag terug te vragen, of je ticket te doneren aan de stichting Events4You. Geen mail ontvangen, maar wel tickets gekocht? Check even je spambox, of neem contact met ons op via info@events-4-you.nl. We hopen op jullie begrip in deze lastige situatie. We kijken er naar uit om jullie in 2021 weer te mogen verwelkomen bij een nóg gezelliger Tentfieës Ruiver!

Priklocatie in Sporthal De Schans vanaf 25 maart

In aansluiting op de verschillende maatregelen die zijn afgekondigd om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken, is een groot aantal prikposten van VieCuri in de regio voorlopig gesloten. In gemeente Beesel gaat het om de priklocaties bij ProVita, Offenbecker-Hof en het Spick.

Daarom opent VieCuri vanaf 25 maart een prikpost in Sporthal de Schans voor patiënten die om medische reden geprikt moeten worden. Enkel patiënten met een verwijzing van een (huis)arts worden geprikt.

Voorzorgsmaatregelen

Op locatie wordt beoordeeld of de patiënten last hebben van hoesten en/of kortademigheid. Patiënten met klachten zullen uit voorzorg een mondkapje krijgen en in een afgezonderde ruimte geprikt worden. De reguliere priklocaties in gemeente Beesel bieden niet voldoende ruimte/mogelijkheden om deze scheiding mogelijk te maken. Daarom is voor Sporthal de Schans gekozen.

Openingstijden priklocatie

Sporthal de Schans, Bosdaellaan 1 Maandag t/m vrijdag: 8.00 – 10.00 uur Op maandag en vrijdag zijn er naast de medewerkers van VieCuri ook medewerkers van het Laurentius Ziekenhuis (Roermond) aanwezig om te prikken. Heeft u vragen over deze priklocatie? Kijk dan op www.viecuri.nl/bloedafname of bel met VieCuri via telefoonnummer 077-3205555.

Foto- en tekstbron: Vastelaovesvereiniging de Windjbuujels / Events4You / VieCuri

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: