PUIK LENTEKRIEBELS

Tuintrends 2020

Het is lente! Het zonnetje schijnt, de temperaturen zijn aangenaam (niet te koud, niet te warm), de natuur is in bloei en je kunt weer actief in de tuin bezig zijn. Daarom hebben wij een paar leuke trends voor in de tuin.

Tuintrend 1: Zachte strand kleuren

Veel tuinmeubelen bestaan uit zachte strandkleuren, zoals lichtgekleurd en wit hout. Deze kleuren lenen zich perfect voor het inrichten van je eigen Beach Vibes tuin. Dit kun je leuk aanvullen met enkele blauwe items.

Tuintrend 2: Black & White

De titel zegt het natuurlijk al. De kleuren zwart en wit zijn leidend bij deze tuintrend. Dit wordt aangevuld met een strakke grasmat of vierkante potten met groene planten.

Tuintrend 3: Zen Spirit

In ons drukke leven is er steeds meer behoefte aan ontspanning. Een moment voor jezelf. In de Zen Spirit tuin is ruimte voor eenvoud, rust en bezinning. Hoe doe je dat? Gebruik strakke lijnen en natuurlijke materialen, zoals bamboe en hout. Hierdoor krijgt het een minimalistische en tijdloze uitstraling.

Inspiratiebron: www.keessmit.nl

Binnenplant trends 2020

De geuren, kleuren en dieren….het is echt een feestje. Om het gehele jaar te kunnen genieten van natuurlijk groen hebben wij een aantal leuke trendy planten voor je interieur en hoe je de planten groen houdt. Hier volgen de drie planten voor dit jaar.

Binnenplant trend 1: Strelitzia Nicolai

Dit is een mooie plant die houdt van licht. Het is dus belangrijk om deze plant een plaats te geven in huis met veel licht. Deze plant heeft afhankelijk van de potgrootte en standplaats water nodig. Het moet dus niet te droog en niet te nat zijn.

Binnenplant trend 2: Vetplantjes

Een leuke natuurlijke decoratie voor op tafel, dat kan met verschillende soorten vetplantjes. Als je niet van vetplantjes houdt zijn meloenplantjes of bladbegonia ook leuke trendy planten.

Binnenplant trend 3: Diascia

Wil je misschien toch wat meer kleur in huis? De wat kitscherige bloemen komen nu weer in (denk: jaren tachtig). Vooral de Nemesia en Diascia zullen we dit jaar in veel woonkamers voorbij zien komen. Wisley en Vanille zullen ongetwijfeld helemaal bij jouw interieur passen.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: