PUIK VERHAAL

KLEUR IN
EN WIN!

KLEURPLAAT WINACTIE

Binnenkort is het Pasen en dit keer kunnen alle jonge inwoners van het ‘Land van Puik’ extra hun best doen om er een gezellig feest van te maken.

Hieronder staan zes buttons. Achter elke button zit een andere kleurplaat. Je mag zelf kiezen welke kleurplaat je neemt en wie weet maak je kans op één van de prijzen beschikbaar gesteld door navolgende lokale ondernemers: • Iconn Jewels: gaatjes in de oren schieten of een leuk armbandje uitzoeken • Bakkerij Bart: tegoedbon t.w.v. € 5,00 (4 tegoedbonnen te winnen) • XBAZE Jump Arena: tegoedbon voor een uur gratis jumpen (1 tegoedbon te winnen) • De Lommerbergen: cheque voor een uur gratis bowlen (2 cheques te winnen) • Sophia’s Italian Maasduinen: een geheel verzorgd kinderfeestje voor maximaal 8 kinderen. De kleurplaten kunnen worden ingeleverd in de brievenbus van PUIK. Deze vind je binnen, meteen rechts, bij de ingang van het voormalige klooster aan de Pastoor Vranckenlaan 4 in Reuver (ingang WoonGoed 2-Duizend).

Je mag de kleurplaat ook inscannen of fotograferen en per email (naar: redactie@puiklokaal.nl) of WhatsApp (M. +31 6 13633564) toestoesturen aan Puik.

Graag jouw inzending voorzien van je naam, leeftijd en contactgegevens (van je ouders). De sluitingsdatum voor het inleveren van de kleurplaten is maandag 6 april om 12.00 uur. In PUIK van 8 april zullen dan de prijswinnaars bekend worden gemaakt, waarbij ook diverse kleurplaten zullen worden gepubliceerd. Alle ingeleverde kleurplaten krijgen een nummer. Middels loting worden de prijzen toegekend. De prijswinnaars krijgen via mail bericht.

Download hieronder de kleurplaten:

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: