PUIK AGENDA

AGENDA

Deze week

Weeknummer 50


Jouw activiteit in de agenda?

Elke week vind je in Puik een overzicht van activiteiten en evenementen die de komende tijd plaatsvinden. Jouw activiteit ook in de agenda? Stuur een e-mail naar redactie@puiklokaal.nl met daarin een korte omschrijving, de datum, tijden, de locatie, eventueel een link naar een website met meer informatie en een foto. Je kunt ook het formulier op onze website invullen.


Let op: inleveringsdatum voor Puik week 52, uiterlijk woensdag 18 december.


Dinsdag 10 december | Muziekavond Alzheimer Café Reuver

Op dinsdag 10 december 2019 opent het Alzheimer Café Reuver haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de ziekte dementie. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te leren van elkaars kennis en kunde. De bezoekers kunnen er onder het genot van een kopje koffie of een drankje napraten en ervaringen delen. De avond vindt plaats in Brasserie Bösdael, Meester Bosmanshof 107, 5953 DN Reuver.


13 december en 14 december | Waxinelichtjes actie Jeugdcarnaval Beesel

Vrijdagavond en zaterdagochtend komen de jongens en meisjes van de jeugdraad in Beesel langs de deur met de jaarlijkse waxinelichtjes-actie. Een zakje met 15 waxinelichtjes kost 2,- en voor 3 zakjes betaal je maar 5,-. Met het kopen van de waxinelichtjes steun je de Beeselse Jeugdcarnaval!


Zaterdag 14 december | Repair Café Reuver

Tijdens de openingstijden van Bibliotheek Reuver, van 10.00 uur tot 13.00 uur, ben je van harte welkom. Wij zijn verheugd dat het motto van Stichting SIRE: ‘Waardeer het, Repareer het’ mooi aansluit op het motto van het Repair Café: 'Weggooien? Mooi niet!'


Zaterdag 14 december | Kerstevent AC Tegelen

Op zaterdag 14 december is iedereen van harte welkom om onze kerst-kunst in AC Tegelen te bekijken. Onze cliënten hebben hier de afgelopen maanden hard aan gewerkt. Natuurlijk zijn de producten ook dit jaar weer te koop. Het hele activiteitencentrum wordt ondergedompeld in een gezellige kerstsfeer. Tevens kunt u genieten van een warm kopje chocomel of glühwein met versgebakken wafels, cake en andere lekkernijen. U komt toch ook? Neem gerust familie, vrienden of kennissen mee! 


Zaterdag 14 december | Lichtjesmarkt

De toegang tot de Lichtjes- en Kerstsfeermarkt in Offenbeek is gratis, evenals het gebruik van de schaatsbaan en de bijbehorende schaatsen. Om 16.00 uur start de Lichtjesmarkt met een keur aan sfeervolle én lekkere producten, alsmede een gevarieerd programma aan live optredens. Na de sluiting van de Lichtjesmarkt en schaatsbaan om 20.00 uur verzorgt een jeugdige poprock band een spetterend optreden in de Paerssjtal. Daarop aansluitend barsten om 21.00 uur de speciale Xmas Party’s van ’t Heukske en de Paerssjtal los. De XBaze Xmas Party begint al om 18.00 uur.


Zondag 15 december | Kerstsfeermarkt

Op 14 en 15 december 2019 vindt de derde editie van de kerstmarkt in Offenbeek plaats. De organisatie is in handen van Veur Óffebek, projectgroep van Kernoverleg Offenbeek. Ook die dag is er weer een mooi programma aan live optredens... en de Kerstman himself komt op bezoek! Trampolinehal XBaze organiseert op zondag een spannende loterijactie. Twee chauffeurs van de Wensbus stellen zich als vrijwilliger beschikbaar voor een pendeldienst voor ouderen van Bosdael van en naar de Kerstsfeermarkt. Dit onder voorbehoud van voldoende animo bij de doelgroep. De Kerstsfeermarkt is van 13.00 tot 17.00 uur. De schaatsbaan is open van 12.00 tot 17.00 uur. - Advertentie -

www.luxorreuver.nl


Zondag 15 december | Postzegelruilbeurs met wilde-/nalatenschapsveiling

Postzegelruilbeurs met wilde-/nalatenschapsveiling, filatelistenvereniging Filvero Reuver e.o. Inl. kavels is van 10.00 tot 11.00 uur. Entree is 1,50 euro voor niet-leden. Zondag 15 december van 10.00 tot 13.00 uur in Zalencentrum de Schakel, Broeklaan 2, 5953 NB te Reuver. Info: 077-4741585, email: pzv.filvero@ziggo.nl.


Zondag 15 december | Kerstconcert GKB

Ook dit jaar verzorgt het GKB een kerstconcert in de St. Gertrudiskerk te Beesel. Zij bieden een gevarieerd programma m.m.v. het koor, solisten en dirigent Ben Heijnen, Bart Golsteijn (pianist), Henk en Sten Pelzer (trompet), Nicole Golsteijn (dwarsfluit) en Ger Koopmans (kerstverhaal). Het start om 11.30 uur, de toegang is gratis.


Zondag 8 december tot 29 december | Expositie ‘75 jaar Kunst in Vrijheid’ bij ECI Roermond

Van 8 tot en met 29 december exposeert Kunstkring Artimosa uit Reuver in Cultuurfabriek ECI in Roermond. Aanleiding is het 35-jarig bestaan van de kunstkring. Deze tentoonstelling maakt deel uit van het lustrum van 75 jaar bevrijding in Nederland. Het thema ’75 jaar Kunst in Vrijheid’ verwijst naar het in ons land in alle vrijheid kunnen beoefenen van kunst. Aan deze expositie nemen 49 Artimosaleden deel met werken uit een aantal disciplines. Te zien zijn: fotografie, keramiek, sculpturen, sieraden, schilderijen, tekeningen, projectkunst, wandobjecten, textielvormen, glaskunst, grafiek en boetseerkunst. Alle exposerende kunstenaars en hun werken zijn verenigd in een catalogus die ter inzage en te koop is in de hal van ECI. De tentoonstelling is dagelijks geopend van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 10.30 tot 17.00 uur. De toegang is gratis.


Week 50 | Kerkdiensten

Klik op de button 'Kerkdiensten' hieronder voor een overzicht van alle kerkdiensten van Parochie H. Gertrudis, Beesel en Parochie H. Lambertus, Reuver.


Volgende week

Weeknummer 51


Zaterdag 21 december | Mannenkienen Café 't Heukske

Wat is er niet meer toevallig dan dat Demonstreren en December beide met DE-zelfde letters beginnen? Vandaar dat WIJ op 21 december ook gaan protesteren!! Dus Mannen, genoeg redenen om ook dit jaar weer te komen! En alsof dat nog niet genoeg is, nog twee goede punten om je te overtuigen:

1. bier.

2. Rico VS Badr live (uitgezonden)


Tot 21 december Mannen!


Zondag 22 december | Kerst-in Reuvers Mannenkoor “de Schakel”

Dit kerstconcert kenmerkt zich door grote contrasten tussen de diverse muziekstukken. De muziek word ondersteund met passende images (licht-beelden). Kom ook op zondagmiddag 22 december 2019 om 14:00 uur naar De Schakel in Reuver.Zondag 22 december | Kribkestocht Reuver 2019

In diverse gemeentes is het reeds een bekend fenomeen, vandaar dat het Kernoverleg Reuver het dit jaar voor het eerst in de gemeente Beesel wil opzetten. Nieuwsgierig? Kom gezellig meelopen! De route is merendeels rolstoel/rollator toegankelijk. Vanaf 16.00 uur kan er gestart worden aan de wandeltocht. Vertrekpunt is de Sint Lambertuskerk. Uiterlijke vertrektijd is 19.00 uur. Voor informatie kunt u terecht op de website van Kernoverleg Reuver (www.kernoverlegreuver.nl).


Week 51 | Kerkdiensten

Klik op de button 'Kerkdiensten' hieronder voor een overzicht van alle kerkdiensten van Parochie H. Gertrudis, Beesel en Parochie H. Lambertus, Reuver.


Zet alvast in je agenda

Woensdag 25 december | Eerste Kerstdag

Donderdag 26 december | Tweede Kerstdag

Zaterdag 4 & zondag 5 januari | Nieuwjaarsconcerten van de Harmonie

Zondag 12 januari | Soep Tijd!

Zondag 12 januari | Boerenbal Beesel – Café de Troubadour

Zaterdag 18 januari | Uitkomen Bacchus Ruiver

Zondag 19 januari | Vrouwluujkienen Café ‘t Heukske

Vrijdag 24 januari | Opening voedselbos Beesel

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: