PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Repair Café Reuver zaterdag 14 december

Onze vrijwilligers van het Repair Café Reuver staan zaterdag 14 december weer voor je klaar in Bibliotheek Reuver om kapotte spullen te repareren.

Je bent van harte welkom

Tijdens de openingstijden van Bibliotheek Reuver, van 10.00 t/m 13.00 uur, ben je van harte welkom. Wij zijn verheugd dat het motto van Stichting SIRE: ‘Waardeer het Repareer het’ mooi aansluit op het motto van het Repair Café: Weggooien? Mooi niet!


“We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Wekelijks wordt alleen al bijna 10,9 miljoen kilo elektrische apparaten en textiel afgedankt. Spullen die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het. Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te repareren. Of het nu gaat om een lekkend koffiezetapparaat, een kapotte koffer of een spijkerbroek met een gat.”


- advertentie -


Muziekavond Alzheimer Café Reuver

Op dinsdag 10 december 2019 opent het Alzheimer Café Reuver haar deuren voor iedereen die geïnteresseerd is in de ziekte dementie. Ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te leren van elkaars kennis en kunde.

Het Alzheimer Café Reuver

Een laagdrempelig ontmoetingspunt in een huiselijke sfeer, waar iedere keer een thema rondom dementie bespreekbaar wordt gemaakt. De bezoekers kunnen er onder het genot van een kopje koffie of een drankje napraten en ervaringen delen. Het Alzheimer Café Reuver kan zo een grote ondersteuning zijn voor iedereen die met de ziekte geconfronteerd wordt.


De avond vindt plaats in Brasserie Bösdael, Meester Bosmanshof 107, 5953 DN Reuver.

Muziekavond door het duo Jack en Ger

Een gezellige muziek/dansavond met herkenbare liedjes van vroeger, afgewisseld met verhalen. Het Alzheimer Café Reuver is één vaste avond in de maand (elke tweede dinsdag) geopend. Inloop is vanaf 19.00 uur en aanvang van het programma is om 19.30 uur. De avond wordt om 21.00 uur afgesloten met een uitloop tot uiterlijk 21.30 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie kunt u bellen met de avondcoördinator van Alzheimer Café Reuver,

Mia van Herten, 077-4742941 of 06-21258180

Tekst en fotobron: Repaire Cafè / sire.nl / Alzheimer Cafè

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: