PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Woensdag 4 december Mamacafé

Eindelijk is de gezelligste tijd van het jaar weer aangebroken. De Sint en zijn pieten hebben weer voet gezet op Nederlandse bodem en ze hebben inmiddels ook "ôs Ruiver" weten te bereiken. De wortels zijn niet aan te slepen want de schoentjes kunnen weer worden gezet en de kinderen zingen alsof ze het hele jaar hebben geoefend.


Ook de pieten en Sinterklaas zelf hebben het druk. Al die bezoekjes bij de mensen thuis, verenigingen of het werk van de papa's en mama's. Maar toch heeft één van de meest trouwe knechten van de Sint een plekje vrij gehouden in zijn agenda...

Mamacafé

Op woensdag 4 december tussen 13.30 en 15.30 uur is er een extra mamacafé en rond 14.00 uur zal Piet Sancho (van de Pepernotenshow) zijn opwachting maken!!

We gaan dansen, zingen en springen op de leukste Sinterklaashits en misschien wil die beste Sancho ook nog wel een liedje voor ons zingen?!


Heb je zin om langs te komen? Aarzel dan niet en loop die middag gewoon binnen op Meester Bosmanshof 1 (basisschool Bösdael) en maak meteen kennis met ons mamacafé!


- advertentie -

www.vetebe.nl


Soep-Tijd!

De laatste Soep-Tijd! van het jaar 2019!

Het is alweer bijna tijd voor de laatste Soep-Tijd! van het jaar 2019! Je bent hartelijk welkom in de Offenbeckerhof op zondag 8 december. De maand december is een speciale maand met veel feesten, daarom maken we er deze Soep-Tijd! ook iets feestelijks van. Voel je welkom om te genieten van soep, mooie gesprekken en gezelligheid. De kosten zijn € 1,00 en kinderen eten gratis. Adres: Amerslosestraat 1, Reuver.

Als je het leuk vindt om mee te draaien als vrijwilliger, meld je aan! Voor informatie: alice.gort@kernoffenbeek.nl

Namens de Projectgroep Offenbeckerhof (Kern Overleg Offenbeek), Alice Gort-Switynk


PS: zet de volgende Soep-Tijd! alvast in je agenda:

12 januari 2020


- advertentie -

www.welkoop.nl


Een unieke prestatie

Tijdens de najaarsvergadering werd Hein Niessen in het zonnetje gezet.

Vijftig jaar een EHBO-diploma

Hein is al vijftig jaar in het bezit van een geldig EHBO-diploma!!! Om de geldigheid te behouden moet je elk jaar herhalingslessen volgen. Dit is dus niet zomaar een prestatie. Frits Kierkels (EHBO-trainer), die Hein hier een speciale oorkonde overhandigd, had dit nog nooit gezien. Een unicum in Nederland. Hein, van harte proficiat met het bereiken van deze mijlpaal.

Foto- en tekstbron: Mamacafé / Alice Gort-Switynk / Stg Zwembad De Bercken

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: