PUIK NIEUWS

PUIK NIEUWS

Oproep puike vakantiekiekjes

De maanden juli en augustus zijn de vakantiemaanden bij uitstek. De eerste reizigers hebben de koffers al gepakt en genieten al van mooie vergezichten of een afgelegen plekje in de zon. En uiteraard horen daar mooie vakantiekiekjes bij.

Een Puik vakantiekiekje

Als je zo’n vakantiekiekje hebt vastgelegd met je camera/mobiel, mail die dan naar redactie@puiklokaal.nl met vermelding van de locatie en je naam. Wij verzamelen de inzendingen en maken er een mooie vakantiepagina van. En het is natuurlijk helemaal super als je er een Puik tintje aan kunt geven.


- advertentie -

www.wijo-reuver.nl


Aftermovie Hollandse Glorie XXL

Zaterdag 20 juli jongstleden vond de tweede editie van Hollandse Glorie XXL plaats. Geniet nog even na met de aftermovie!

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Jos Rosenhart nieuwe pastoor van Beesel en Reuver

Jos Rosenhart (60) uit Weert wordt de nieuwe pastoor van het parochiecluster Beesel, Reuver en Offenbeek. Tot het cluster behoren de parochies H. Gertrudis in Beesel, H. Lambertus in Reuver en Onbevlekt Hart van Maria in Offenbeek. Deze parochies hadden geen pastoor meer sinds het vertrek van pastoor Caesar Tablon.

Even voorstellen

Jos Rosenhart is in 1958 in Haarlem geboren. Hij volgde zijn priesteropleiding aan Grootseminarie Rolduc in Kerkrade. Op 24 mei 1986 werd hij in de kathedraal in Roermond tot priester gewijd. Vervolgens was hij drie jaar kapelaan van de H. Odaparochie in Weert (Boshoven) en daarna vijf jaar pastoor van de H. Jozefparochie in Tegelen. In 1993 volgde zijn benoeming tot pastoor van de parochie De Verrezen Christus (Moesel) in Weert, in 2002 tevens van de H. Jozefparochie (Keent) in Weert en in 2013 tevens van de parochies H. Matthias (Leuken) en De Goede Herder (Groenewoud), eveneens in Weert.

Installatie

De installatie van pastoor Rosenhart in het cluster Beesel en Reuver en Offenbeek is op zaterdagavond 19 oktober in de kerk van Reuver.

Tekst: Bisdom Roermond

Fotobron: Events4you en Bisdom Roermond

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: