PUIK VERHAAL


PLUS Savelkoul sponsoractie 2019

Kunt u ons sponsoren? Ons antwoord? Een volmondig ‘ja’! Al jaren ondersteunt PLUS Savelkoul verenigingen in gemeente Beesel. En dat blijven we ook in 2019 doen. We weten donders goed hoe moeilijk het voor verenigingen is om elk jaar bijvoorbeeld de begroting rond te krijgen. In 2019 viert PLUS Savelkoul tevens het 12,5 jarig jubileum. Een extra reden om eens goed uit te pakken en elke vereniging op een eerlijke wijze de kans te geven om de clubkas te spekken. Er staat €17.500,= euro aan sponsorgeld voor jullie klaar!

Twee acties

De sponsoractie in 2019 bestaat uit twee onderdelen. Enerzijds de bekende actie met sponsorpunten met in totaal €15.000 aan sponsorgeld. Anderzijds een vlogwedstrijd met vier prijzen van €250 tot €1.000 voor de deelnemende verenigingen aan de actie met de sponsorpunten. Beide acties starten begin februari. De actieduur is 16 weken. Genoeg tijd om leden, familie, buren, vrienden, kennissen… die een vereniging een warm hart toedragen, te enthousiasmeren om de vereniging te ondersteunen. En 16 weken moet toch ook wel genoeg zijn om een leuke vlog te maken. Niet waar?

This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

Sponsorpunten sparen

Elke klant van PLUS Savelkoul ontvangt in de periode van zondag 10 februari tot en met zaterdag 1 juni bij iedere €10,- aan boodschappen een speciale scanvoucher. Elke voucher vertegenwoordigt één sponsorpunt. Achter de kassa’s staat de digitale ‘actiekast’ waar de klant - door het selecteren van het verenigingslogo en het scannen van de voucher - eenvoudig

bepaalt aan welke clubkas hij of zij het sponsorpunt schenkt. De actuele stand van de sponsorpunten per verenging is direct zichtbaar. Aan het einde van de sponsoractie wordt het sponsorbedrag per vereniging berekend op basis van het ontvangen aantal sponsorpunten per vereniging gedeeld door het totaal aantal ingediende sponsorpunten x €15.000,=. Dat is wel zo eerlijk. Toch? Dus verenigingen... haal alles uit de kast, mobiliseer jullie leden en motiveer iedereen om bij PLUS Savelkoul sponsorpunten te sparen voor jullie vereniging! Het sponsorbedrag kan dan behoorlijk oplopen. PLUS Savelkoul keert het sponsorbedrag in geld uit en jullie bepalen zelf de

bestemming.

Wie wordt de beste vloggende vereniging?

Naast de spaaractie verdeelt PLUS Savelkoul nog een keer €2.500,= aan prijzengeld aan de verenigingen met de meest leuke en ludieke vlog. Vloggen zullen jullie denken. Hoe dan? Wie? Wat? Nou, eigenlijk is het best eenvoudig. Leden van een vereniging maken een leuke, ludieke vlog waarin hun eigen vereniging in de ‘spotlight’ staat. Natuurlijk vindt PLUS Savelkoul het extra waardevol wanneer PLUS Savelkoul een plekje krijgt in de vlog. In de video hierboven hebben we een paar vlogtips als gedeeld.

Willen jullie meedoen? Stuur per email dan de link (mag Youtube of Vimeo zijn) van de vlog met de naam van de vereniging vóór 1 juni naar: peter.savelkoul@plus.nl. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens de prijzenavond die in juni zal plaatsvinden.

Goed om te weten

  • Om deel te nemen aan de vlogwedstrijd moet de vereniging ook deelnemen aan de actie met de sponsorpunten. Alleen deelname aan de vlogwedstrijd is niet mogelijk. PLUS Savelkoul werkt voor deze sponsoractie samen met Puik. De (tussentijdse) resultaten van de sponsorpunten-actie en de ingezonden vlogs deelt PLUS Savelkoul in de uitgave van Puik. Daarnaast worden de social media kanalen van PLUS Savelkoul en Puik benut om over de actie te communiceren. Om deel te nemen aan de vlogwedstrijd moet de vereniging ook deelnemen aan de actie met de sponsorpunten. Alleen deelname aan de vlogwedstrijd is niet mogelijk.
  • PLUS Savelkoul werkt voor deze sponsoractie samen met Puik. Het lokale, digitale magazine voor Beesel, Offenbeek en Reuver. De (tussentijdse) resultaten van de sponsorpunten-actie en de ingezonden vlogs deelt PLUS Savelkoul in de uitgave van Puik. Daarnaast worden de social media kanalen van PLUS Savelkoul en Puik benut om over de actie te communiceren.

Belangrijke data en inschrijven

  • Verenigingen die geïnteresseerd zijn, kunnen zich inschrijven met de actiecode kuajeiyo op www.sponsoractie.nu.
  • Looptijd van beide sponsoracties is van 10 februari 2019 tot 1 juni 2019.
  • Uitreiking van de sponsorgelden zal in Café-Zaal Ronckenstein in juni tijdens een prijzenavond plaatsvinden.


PS: Oh ja… een leuk PLUS weetje! Met de voorgaande sponsoracties keerde PLUS Savelkoul in totaal maar liefst € 90.000,00 uit!

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: