PUIK VERHAAL

Voorbeschouwing

Reuver 1 – Bieslo 1

Zondag 18 november aanstaande staat de gemeentelijke derby tussen V.V. Reuver en V.V. Bieslo op het programma. Veel voetballiefhebbers kijken hier al enige tijd naar uit en zondag is het dan eindelijk zover.

Passie, spanning en strijd

Bieslo heeft een prima start achter de rug en staat momenteel in de subtop op een keurige vijfde plaats in de 4e klasse D. Reuver staat een aantal plaatsen lager, onderaan de middenmoot, op de negende plek. Dit na de belangrijke overwinning tegen Swalmen, waardoor Reuver nu vijf teams onder zich houdt. Op basis van de ranglijst is Bieslo dan ook de favoriet. Maar Reuver zal er alles aan willen doen om het gat met Bieslo op de ranglijst te verkleinen. En in een derby is nou eenmaal van alles mogelijk door de ingrediënten passie, spanning en strijd.

Uitdaging

Qua voetbal zijn het vaak niet de allerbeste wedstrijden maar daar zullen Reuver en Bieslo niet rouwig om zijn als het resultaat maar goed is! Toeschouwers en supporters van beide teams zullen zondag hopelijk weer in grote getale aanwezig zijn en kunnen genieten van deze derby waarin altijd wordt gescoord. Op basis van de geschiedenis is een doelpuntloos gelijkspel voor deze derby nauwelijks voor te stellen. Aan de spelers van Reuver de uitdaging om ervoor te zorgen er zondag eentje meer te scoren dan Bieslo. Zo blijven de punten in Reuver en kan iedereen met een "Reuverhart" tevreden zijn.

Puik langs de lijn

Sinds enkele weken werkt Puik zowel met V.V. Bieslo als ook V.V. Reuver intensiever samen. De liefhebber zal gedurende het voetbalseizoen met regelmaat in Puik voetbalnieuws kunnen lezen. In de vorm van een redactioneel en of fotoverslag. De nieuwe reclameborden van Puik langs het hoofdveld in Beesel en Reuver zijn daarnaast een uiting van de samenwerking.

Tekstbron: Martin Niemans

Fotobron: Maurice Martens

Klik hier om je gratis in te schrijven voor Puik | Deel deze pagina: