PUIK VASTELAOVEND

Prinsenpaar Len en Frenna,

basisschool de Meander

Op basisschool Meander mogen Prins Len en Prinses Fenna dit jaar in de polonaise vooropgaan.

Een prachtig stel die samen van de raad van 11 en de andere leerlingen veel lol en plezier gaan maken.

Prins Sjoerd II (Palmen)

van C.V. de Windjbuujels

Ik ben Sjoerd Palmen, 27 jaar oud. Ik ben werkzaam als Wijkagent van de Gemeente Peel & Maas. Mijn grootste hobby is het maken van muziek. Als slagwerker ben ik actief bij Prinsekapel Zuuver Zat, Wa’n Brass, Trommel- en Fluiterkorps Sint Barbara, Drumband Batterbraggel (horende bij schutterij Sint Barbara) en het Philharmonisch gezelschap Reuver.

Proklamasie jeugprins Sem I

Jong nederland Reuver/ Offenbeek

Ik ben Sem van den Brandt, ben 11 jaar en zit in groep 8 op bs Meander. Mijn hobby’s zijn voetballen (op het veld en in de zaal), gamen en afspreken met vrienden. Mijn adjudanten zijn Sven Franssen en Finn van Helden.

Drakeprins Tim I (Hendriks)

en adjudant Luuk Simons

van C.V. de Drake

Ik ben Tim Hendriks, 27 jaar, geboren in het ziekenhuis in Roermond, maar verder een echte Beeselse Draak. Momenteel ben ik nog aan het afstuderen aan de Fontys Paramedische Hogeschool te Eindhoven, opleiding Mens & Techniek differentiatie Orthopedische Technologie.

Bacchus Ruiver Nick I (Wijnands)

Ik ben Nick Wijnands, 21 jaar oud, werk in het weekend bij Tommy Hilfiger in het Designer Outlet Roermond. Ik studeer Vastgoed en Makelaardij aan de Fontys in Eindhoven. Mijn hobby’s zijn voetballen en gezellig n biertje drinken met mijn vrienden.

Thijmen I (Smeets) Jeugdprins van carnavalsvereniging de Drake

Ik ben Thijmen Smeets en ik ben 13 jaar. Ik zit op Broekhin Roermond op school, daar zit ik in het tweede jaar van VMBO-T. Ik voetbal al sinds mijn 6e en ben dit jaar ook begonnen met tennissen. Daarnaast speel ik graag een spelletje Fifa op de playstation en vind ik het leuk om met mijn vrienden te chillen. Mijn adjudant is Tren Reijnders, we zijn al vanaf de basisschool vrienden.

Lissy I (Bremmers) Jeugdprinses van Windjbuujels' Jeug

Lissy Bremmers, 15 jaar, 4e jaars aan het Grescollege. Fanatieke spelverdeler in het volleybalteam meisjes B2 van Revoc/VCB, iedere vrijdagavond gezelligheid bij de Sherpa’s van scouting Lambertus en dansgarde van WBJ.

Op de zondag wat bijverdienen in de bediening van de Lommerbergen

Boerebroedspaar Beesel Twan en Ellen Haenen

Wij zijn Ellen en Twan Haenen. Afgelopen zomer zijn wij getrouwd en we wonen al 5 jaar samen in Beesel. Ellen is werkzaam bij Topzorg Groenveld Venlo als fysiotherapeut en is gespecialiseerd in patiënten met chronische pijn en/of vermoeidheidsklachten. Twan is werkzaam bij ASML Veldhoven als projectleider.

Bacchus Beesel Ivo I (Reinders)

Ik ben Ivo Reinders 21 jaar en werk bij Thijssen Emans als monteur. Mijn hobby is dan ook sleutelen en s avond met vrienden in de keet. Mijn adjudanten zijn Jeerd Ickenroth en Sem Coumans